Mijn naam is Frens Hoeve. Ik woon in het mooie Staphorst. Mijn beroep is accountmanager / voedingsspecialist melkvee.
Mobiele nummer: 06 112 30023  mail: [email protected]

Hieronder mijn C.V.

Werkervaring
2018-heden Accountmanager en voedingsspecialist melkvee bij Speerstra Feed Ingredients in Eesterga bij Lemmer. Het geven van advies en de verkoop van voederadditieven voor landbouwhuisdieren zijn de belangrijkste taken. Ik onderhoud de contacten met de nutritionisten, verkoopleiders en voeradviseurs van de mengvoeder- bedrijven in de Benelux.

Huidige nevenfuncties:
-Ouderling en voorzitter kerkrentmeesters van de Gereformeerde Kerk (PKN) "De Bron" in Staphorst.
- Adviserend lid "Landmans Welvaart" een vereniging van oud studenten van het landbouwonderwijs dat voorlichtings- avonden voor agrariers organiseerd.

2008- 2018 Voedingsspecialist bij Agrifirm- Feed bv. Het ondersteunen van collega’s op het gebied van voedingsvraagstukken en problemen bij veehouders en het geven van trainingen aan hen.
Ik vorm de schakel tussen de Nutritie en Innovatie afdeling en de buitendienst. Ik denk mee over de ontwikkeling van nieuwe concepten, nieuwe producten en verbeteringen in het huidige product- en voederassortiment. Daarnaast begeleid ik een aantal melkveehouders in hun bedrijfsvoering.

2006-2008 Debiteurenbeheer bij Agrifirm bv in Meppel. Als senior relatiebeheerder afspraken maken betreffende betalingsregelingen en het afsluiten van financieringen

2002- 2006 Accountmanager bij Rovecom bv.in Hoogeveen. Verantwoordelijk voor relatiebeheer en de verkoop van software in de Benelux en Duitstalige landen. Het verzorgen van trainingen en inleidingen voor o.a. nutritionisten en voorlichters. Het doen van acquisitie bij bedrijven en op (internationale) beurzen.

1999- 2001 Productmanager bij Rovecom- Agrisystems bv in Hoogeveen.
Inventariseren van de ICT wensen bij o.a. mengvoederbedrijven m.b.t. de rantsoen- en saldo-adviessystemen en dit omzetten in bruikbare software- ontwerpen. Het onderhouden van contacten met kennisbronnen als De Schothorst, BLGG, Centraal Veevoederbureau (CVB), Farmix/ Nutreco.

1987-1999 Rundveespecialist bij A.C.M. in Meppel (nu Agrifirm- Feed).
Relatiebeheer en begeleiding van melkveehouders.

1984-1987 Vestigingsmanager op vestiging van C.L.M. (nu Agrifirm ) in 
Hardenberg. Volledige verantwoording voor deze vestiging.
1982-1984 Coöperatieve zuivelfabriek Koekange ( nu Friesland-Campina)

Privé heb ik het boek "Professionele Rundveevoeding" geschreven, een boek voor iedereen die meer theoretische en praktische info wil over melkveevoeding, gezondheid en vruchtbaarheid. Ook ben ik de bedenker van MelkveeAnalyse.nl. Dit is een zeer geavanceerd online software pakket waarbij men door het ingeven van problemen die spelen bij melkvee, een advies krijgt wat de mogelijke oorzaak van de problemen zou kunnen zijn. Tevens draagt het programma mogelijke oplossingen aan. Zie www.MelkveeAnalyse.nl.